PS brushes

0
För ett tag sen gjorde jag några penslar i PS med mitt namn som jag kommer att sätta på mina bilder. Ni kan väl säga vilken/vilka jag borde använda? Skulle bli superglad då!
 
 
Vill ni att jag ska visa hur jag gjorde? Komentera isåfall!

Smothie

0
Hej alla! Skrev ett inlägg i morse men glömde tydligen publicera så orkar inte göra det nu. Lite torrt om uppdatering just nu men det är mycket i skolan så hinner inte med så bra uppdatering fram till fredag. Men jag SKA försöka fixa designen snart! I promiss! 
 
 
 
Har precis druckit upp denna som var micket god! Blåbärssmothie med vaniljyogurt och blåbär. Enkelt godd och nyttigt! Väntar på min brorsa som ska komma hem sen senare måste jag plugga.. Puss så länge!

Söndags plugg

1
Har inte blivit mycket blogging i helgen men har haft mycket att göra så har inte hunnit. Kom precis hem från en powerwalk med mamma. Skönt att få komma ut faktiskt så detta rekomenderas under dessa tråkiga vintertider..
Nu ska jag sätta mej och plugga matte. Prov på fredag.. Hinner inte fixa klart designen idag tror jag så ni får stå ut ett tag till. Blir nog ingen mer blogging idag men önskar er en trvlig söndag! Puss
 
 
Lite ego bilder sådär på köpet
 

Byter design

5
Precis bytt design så min blog kommer se lite konstig ut idag men ska fixa till den sen när jag kommer hem! 
 
 
Vad tycker ni om den här headern? Komentera gärna!

Sovmorgon!

0
Fick sms från min lärare imorse som berättade att lektionen var inställd. Börjar därför 11! Det gjorde heeela min morgon. Så nu sitter jag i morgonrock och gör inte ett skit ;)
 
 
 

 
 
 

Fixat design och header

0
Har precis hjälpt klart en kompis med hennes blogg. Fixade in en design och gjorde en header! Blev faktiskt bra tillslut ;) Klicka hääär -> http://vventura.blogg.se/ för kolla in hennes sjukt bra blogg nu! Tror föresten att jag ska försöka fixa min design i helgen också. Blev så sugen på en nu med tanke på min juliga header..

Väntar på bussen

1

Har varit i Haninge c och väntar nu på bussen. Ska hem en snabbis och äta sen är det träning. Köpte med mej en varm choklad från espresso house, den är så god!


GRATTIS!!!!!

0
Idag fyller en av mina närmaste vänner år! Har känt henne i 10, snart 11 år. Helt sjukt vad tiden går snabbt! Kommer ihåg när vi bråkade om klistermärken, eller när vi låg i det höga gräset på skolgården och låtsades att vi hade hittat ett hemligt gömställe. Det var tio år sedan. Men det känns som bara ett par år. Och längtar efter alla våra år i framtiden. Tänk när vi åker till USA och när du följer med mej till Himalaya. Hahah när vi blir gamla och dricker te ute på någon altan men våra kryckor och är värsta kärringarna. Nu blev det en lång text men det var det du ville ha, right? ;) Aja ville bara säga tack för allt genom åren och du är bäst (iallafall idag). Älskar dej fast är ändå lite sur för att du fyller 18 innan mej.. Men grattis iallfall Frida Båveryd <3 <3 <3 <3 <3
 

Trött efter träningen

1
Kom hem från träningen och har ätit en avocado sen och ska snart duscha. Tror jag går och lägger mej sen faktiskt.. Har ändå inget att göra så kan vara skönt att lägga sig tidigt för en gångs skull ;) Hahha känns som de enda jag skriver om är att sova hehe.. 
 
 
Water bubbles on a multicoloured baloon, mainstream or what?
 

The OC

0
En serie som jag verkligen rekomenderar till er serieälskare. Kollade nyss klart på den lite sorgligt för hatar dåliga slut där dom typ hoppar över flera år för att visa vad som hände i framtiden.. Menar då kan dom ju lika gärna visa avsnitt fram till dess. Mycket roligare ju..
 

Sova! Aa fast ne

1
Var man fast vid datan igen då... Ingen sömn inatt heller?... Trött som fan imorgon då, näe men de är najs..
Förutom det så sitter jag och har kuuligt i PS. Roligt att lära sig nya grejer men tar sån jävla tid!

Sova! Aa fast ne

0
Var man fast vid datan igen då... Ingen sömn inatt heller?... Trött som fan imorgon då, näe men de är najs..
Förutom det så sitter jag och har kuuligt i PS. Roligt att lära sig nya grejer men tar sån jävla tid!

Kort dag

5
Fick sluta 12 idag. Rätt så najs faktiskt! Fick med mej lite smått från gina också. Dock ville jag ha med mej ett par jeans och nån tröja också men hittade inget... Depp
 
 
Ett tips om man är trött på morgonen eller vill vara lite finare men inte orkar fixa nått speciellt, sätt bara i en fin hårklämma i håret och kanske ta med håret där fram eller och gör en fläta. Går snabbt men blir även väldigt snyggt!

Skola..

0
Ska börja fixa mej nu sen blir det skola. Känns rätt så skumt faktiskt. Har varit vaken ganska länge för har knappt kunnat sova inatt. Gjorde mej en stor och nyttig frukost, typ!
 

If you only could do this irl..

1
 
 

Powerwalk

6
Kom precis hem från en powewalk med en kompis nu. Skönt att få lite frik luft faktiskt. Tänkte städa mitt rum och plugga matte sen ikväll blir det träning. Weehooo
 

Ny kategori

0
Har brottom men ville bara beätta att jag ska fixa en ny kategori när jag kommer hem sen. Eftersom att jag brukar lägga upp citat och bilder så får den nog heta citat.
 

Necklace

1
Fick en försenad julklapp! Fiiin va? 
Kom precis hem och nu ska jag ta en macka eller nått sen gå till gymmet.
 

Ut

0
Ut och träffa en kompis nu. Har inte varit med henne på ett tag så har mycket snack att ta igen!
 
 
 

Run fast, wild and free

0

Länkbyte

3
Kika in på den här bloggen typ nu! 
http://katinawiberg.blogg.se/ http://katinawiberg.blogg.se/
http://katinawiberg.blogg.se/ http://katinawiberg.blogg.se/
 

Here they come

0
 
Löftena är inte förväntningar eller vad jag vill ska hända. De är mer till för att jag, sen när året är slut, ska kunna känna att jag gjort allt jag kunde för att vara nöjd med min insats. (Tänker mest på träningen) Såklart kommer det att hända saker, förhoppningsvis bra saker. Allt kan man inte styra över men du kan styra över vad du gör så jag ska göra allt jag kan, inte för någon annans skull utan för att jag vill vara nöjd. Jag vill må så bra jag bara kan och därför har jag dom här!

Inspiration

1
 
 

Nyårslöften på g

0
Ska fila lite på mina nyårslöften som inte riktigt är klara än. Vet inte riktigt vad jag vill helt eftersom att jag vill så himla mycket men kommer nog på nått bra...
 
Bild från weheartit, detta skulle också duga ;)

Till gymmet

0


Tre dagar kvar..

11
Tre dagar kvar av lovet nu då. Känns väl inte så bra haha. Idag blir det bra uppdatering för jag kommer att vara hemma förutom när jag gå och träffar en kompis en stund. Ska städa mit rum som är kaos igen sen plugga matte.. Veet matte på lovet inte kul! Men jag har matteprov direkt när skolan börjar..
 
 

04.01.2013

1
Ligger i sängen nu helt utslagen. Är verkligen trött! Kom hem för en timme sen och kvällen var riktigt mysig. Roligt att träffa kompisar och bara ta det ganska lungt. Dagen blev lyckad och brorsan blev nöjd så jag är glad ;) 
Juste hade en liten photoshot för att testa mitt nya objektiv och bilderna blev sååå bra. Riktigt kul är det så är helt fast i det här nu! Hahah nästa dröm är att blit fotograf då! Check. Näe men just nu tycker jag att det är riktigt kul och det är väl bra det eftersom att skolan börjar på måndag..
Tänkte visa upp lite bilder från dagen nurå!
 
 
 
Chokladmoss tårta. Smaskens!
 
 
Födelsedagsbarn nummer 2.
 
 
Mina svartingar haha
 
 
 
 
 
Och lite bilder från makrofotografering:
 
 
 
 
 
Detta och mycket mer blev resultatet. Nu orkar jag snart inte hålla ögonen öppna längre så jag säger väl godnatt!
Mer uppdatering imorgon.. Nej idag fast senare... eller tidigare...

Födelsedags firande

0
Idag fyller min käre broder 14 bast. Plutten håller på att bli stor nu! Har inte hunnit blogga idag och kommer nog inte hinna göra det senare heller. Ikväll ska jag hem till en kompis som fyller år snart så vi ska fira henne. Mycket födelsetagsfirande blir det idag!
 
 
Grattis världens bästa lillebror. Detta är du värd. Älskar dej massor!

Språkresa, värt eller ovärt?

0
Åhh fick precis hem en STS Språkresor tidning. Ska sätta mej och kolla lite i den eftersom att jag kanske ska åka på spåkresa i sommar! Så sjukt roligt de kommer bli brää!!! Hahha ska också börja på en header till min kompis snart.
 
 

03.01.12

0
 
Happiness can be found in  the darkest of times, if you only remeber to turn on the light.

Hej

0
Hej! Kom hem för en halv timme sen efter att ha varit i hallen och spelat lite för första gångenpå två veckor. Blev ingen träning igår för missade att träningen var flyttad.. Gick väl hyfsat men skönt att vara igång igen. Nästa vecka börjar träningarna på allvar och då är det bara att satsa! Skulle egentligen till gamla stan idag men blev inte så. Ska nog bara vara hemma och ta det lungt sen ikväll blir det att träffa en kompis och gymma. 
 

Julen 2012

0
Lite försenade bilder från Östersund också!
 
Sigrid, Världens keligaste katt!
 
Kola. Standard.
 
Testade mitt objektiv. Har hundratals bilder som kommer visas här på bloggen då och då ;)
 
Såklart kom tomten med julklapparna..
 
Blev massor va glögg drickande. Älskar glögg!

Mina julklappar

0
Fick det här lite andra kläder och småsaker som smycken och body lotion och sånt + pengar i julklapp. Blev så glad över objektivet :D
 
Macro objektiv. Canon EF 100mm f/2.8 USM tror jag den heter :)
 
Mjukisdress
 
Papper nya pennor och en tecknings bok. 
 
Två av mina tröjor jag fick. Från Bikbok
 
Två stickade. Från monki tror jag.
 
En perfym som liktade väldigt gott !
 
Smycken
 
Nagellack och dekorationer.
 
Tre böcker. Julia heter den jag läser nu. Mycket bra!!
 
Jätte fina skor som är såå snygga <3
 

Vakna nyss

0

Steg precis upp ur sängen. Eller min kompis soffa rättare sagt. Hon tog upp hela sängen haha så flyttade till soffan. Hade tänkt att visa mina julklappar idag också. Och så ska jag en sväng till Farsta och så ska jag träna ikväll. Haha två veckor sen jag tränade så får se hur det går ;)