Improvements? Yes!

0
 
Här kommer mitt första försöka att ta en hundbild på läänge. Blev riktigt nöjd med resultatet. Hade aldrig kunnat ta en sån här bild för ett år sedan.

Reposts

0
Känner mig allmänt taggat på livet idag även fast jag bara suttit hemma. Såg precis att ett av mina tidsinställda inlägg kom upp idag och kan ju säga att planerna inte riktigt gick som jag ville. Nope ligger inte i solen och äter jordgubbar. Jaja hoppas på att vara pigg nog imorgon för att ta mig ut! Ville igentligen gå på the script på grönan imorrn men det lär jag aldrig orka.. Ser iallfall fram emot sommarlovet då det knappt har börjat. Somsagt taggadpålivet
 
 

Jaa.. regnar det ute?

0
Hmm detta är ett tidsinställt inlägg så ni vet. Har ingen aning om vad jag gör just nu men hoppas att jag ligger i solen någonstans med underbara vänenr och smaskar på jordgubbar. Eller kanske grillar med familjen. Kan vi ju fundera på haha.. Eller så kanske det är jätte dåligt väder ute.. Isåfall sitter jag hemma och läser eller är hos någon kompis på filmkväll kanske? Om det nu skulle vara så att det regnar så passar det ju med en svartvit lite halvtråkig bild sådär. Även fast jag gillar bilden så är den kanske inte så jätterolig... precis som vädret..
 

A picture is worth more than thousand words

0
 
 
 
Ett fåtal av alla bilder som togs under veckan.

Raised in rain

0
 
Med denna bild slänger jag även in lite passande låtar
 
 
 
 

Ekskäret

0
Tänkte starta upp med bloggingen igen efter att ha varit bortrest i en och en halv vecka. Kom hem för typ 3-4 dagar sen och sedan dess har jag varit sjuk. Inte så konstigt med tanke på att många som var på lägret var sjuka. Men känns iallafall förjävligt att vara sjuk. Har aldrig haft såhär ont i halsen förut och det blir inte bättre heller.. Jaja få sitta och kolla på film och hålla mig sysselsatt vid datan hela dagarna. Tänkte slänga upp fler bilder senare. Hade otroligt roligt och har typ inte mått så bra på superlänge som jag gjorde medan jag var där. Otroligt skön känsla att träffa så fina människor!
 
 

I belong with you, you belong with me

0
Citerar en låt som det känns som jag aldrig kommer tröttna på. Den är för fin.
 
I've been trying to do it right
I've been living a lonely life
I've been sleeping here instead
I've been sleeping in my bed,
I've been sleeping in my bed


So show me family
All the blood that I would bleed
I don't know where I belong
I don't know where I went wrong

 

Klychigt (stavning?) älskarminavänner-inlägg

0
Åh detta var bra tider. Klagar absolut inte på livet just nu men kan inte annat än längta tillbaka till tiden då det var vi. Inga ord kan beskriva bandet vi delar. Efter allt vi gått igenom känns det som att vi aldrig kommer tappa kontakten. Kommer alltid känna er vad som än händer. Ganska skön känsla endå att veta att man verkligen har delat äkta vänskap, och kommer att fortsätta göra det med dessa underbara människor. 
 
 
(ca ett år gammal bild)

This girl is on fire.. bokstavligt talat

0
Denna bild togt en kväll med fint väder innan skolan hade slutat. Känner mig lite typ on fire, het som jag är.
Nej men ganska coolt mitt hår ser ut i motljus i kvällssolen. 
 
 
Och återigen måste jag klaga på färgerna som blir så otroligt dåliga när man laddar upp dom på bloggen. Vet inte vad jag kan göra åt saken heller :/

Marängtårta på balkisen

0
 
Lite pengar fick man helt oväntat också! Bara för att man kämpat på så bra hihi! 
 
 

Summerbreak

0
Jupp så var man här igen då. Sommarlov för hela slanten nu. Känns sjukt skumt men ändå så otroligt underbart såklart. Fast har inte riktigt fattat det än men det kommer nog. Ikväll kanske det bli lite firande med vänner men fram till dess ska jag bara ta det lungt, äta tårta och mysa med familjen. Imorgon åker jag bort för en vecka på någon ö i stockholms skärgård. Mys

Every game involves feelings. Someone wins and someone gets hurt

0

Foodlr.com

0
 
 
Yepp, allt jag såg på tumblr var mat, mat och återigen, mat. Näe kanske inte så överdrivet men det var definitivt mer mat än annat. Iallfall så hittade jag några bilder och här är några av dom. Lite mer sommarinspirerade.
 

Förkylningen kanske satte sig på hjärnan..

0
Fick plötsligt massa inspiration vilket passar perfa nu när man är hemma och sjuk. Kom på att jag inte varit inne på tumblr på eeeevigheeeter så ska kolla där lite nu och kanske lägga upp lite inspirationsbilder. Haha och när jag ändå håller på kan jag lika gärna börja på en ny somrig design. Och kanske lägga upp lite somriga fina outfits. Får se hur mycket jag hinner och hur länge detta håller i sig (troligt vis inte länge så förvänta er inte mycket).

Dreaming is a gift to yourself

0
 
 
Hade en fotouppgift i skolan idag och då kom dom här lilla godingarna till. Älskar att ta kort på blommor . slut

Knivar i halsen..

0
Så var man hemma efter en dag med statsorientering inne i stan. Har köpt med mig sallad till lunch! Fick även med mig et par shorts från Bikbok då dom hade 50% rabbat på massa saker. Har sjukt ont i halsen så vad passar bättre än B&J? Det köpte jag också med mig så nu ska jag gräva ner mig i soffan och tycka synd om mig själv. Vem vill bli sjuk två dagar innan sommarlovet liksom..
 

Älska frukost

0
Känslan när man måste gå upp så tidigt till skolan så att mamma hinner göra frukost till en. Den känslan får jag känna på imorgon hihi. Jag som älskar frukostar men är så himla trött på mornarna orkar aldrig fixa nått speciellare än macka, typ. Imorgon kan jag få typ.. ägg och bacon.. eller nått :D
 
Idag har jag shoppat mycket! Vilket behövdes. Nu vill jag bara ha ballerina, solglasögon och bustiers. Fast har inte hittat några snygga än så kanske ska leta lite på nätet också så får vi se. Nu ska jag kolla på nån film eller nått innan jag går och lägger mig.

Not so very oldie

0
Här kommer några bortglömda bilder från några veckor tillbaka, precis när sommarvädret började visa sig.
 

 
Diggar min peddoblick på sista bilden.. Eller näe, såg bara en snygg kille.. mums..

Shullullu

0
Sitter nu vid köksbordet och vet inte riktigt vad jag ska göra. Att jag är allergisk gör inte saken bättre. Hade planer på att grilla med familjen och några ikväll men vet inte riktigt hur det blir med det.. Är annars bjuden på en studentmottagning så får se om jag går på de istället. Förövrigt hade jag en bra dag igår men träning och vänner. Nääjs
 
 
Ska försöka få ordning på bilderna så jag kan lägga upp fler senare.

Så blev det ännu ett glapp..

0
Förlåt för att jag är så usel på att blogga just nu.. Känner bara att jag inte riktigt orkar prioritera bloggen nu när det snart är sommarlov och sånt. Ska iallafall försöka slänga in lite inlägg då och då och nån dag när jag har tid tänkte jag göra massa tidsinställda inlägg så ni iallfall får lite nytt att titta på. 
Har idag hunnit med massor även fast jag vaknade typ 12. Har hunnit gymma, panta burkar och därmed tjänat en hundring, haft massa mysigt tjejsnack med bästis och har även hunnit med ett springpass nu på kvällen. Ska snart ut och träffa kompisar. Bilder kommer förhoppningsvis upp snart. Pöss
 
 
Dåliga photobooth bilder, ja jag vet..

1 juni

0
Blev lite ändrade planer för ikväll. Skulle egentligen på bröllop men det blev inte så.. Istället blir det hemmakväll vilket kanske var tur för jag är helt slut. Hade utställning i skolan idag och det var så lyckat! Högt över förväntningarna. Klassen samlade in 11 lax vilket är otroligt! Det var superkul och skulle göra om det när som helst! Nu blir det film och chokladdoppade jordgubbar.