In da skool

0
Sitter i skolan med Josse nu. Vi Ska vara i skolan till typ 6-7 idag för att fixa till utställningen imorgon. Och jag är såå trött för sov inte mycket alls inatt. Imorgon blir det iallfall utställning som om ni vill komma så börjar det 11.00 imorgon på fredrika bremer skolan i Haninge! Välkomna!
 
 
Ser ni Josses naglar? Sjukt fina och dem fixade hon för bara 200kr hos våran kompis. Så om ni vill ha snygga naglar som är väldigt biligt kika in på nailsby2 på insta!

Mrs Carter

0
Sorry för dålig uppdatering nu. Har mycket att göra som vanligt! Igår var jag iallafall på Beyonce och måste bara säga att det var hur grymt som helst!!!!!!!!! Hon var bara så otrolig. Måste bara se henne nån gång till, haha eller gärna flera gånger. Bästa konserten någonsin. Nu lät det här inlägget som ett sådant här jagärettsuperfan-inlägg men det känner jag mig fan som nu. Är helt jävla impad.
 

Springtur

0
Kom precis hem efter första springturen efter typ två veckors uppehåll. Riktigt skönt nu efteråt!
 

Home

0
Hoppsanhejsan! Skolkar från skolan idag, vilket är superskönt. Mamma sjukanmälde mig mot att jag tvättar lite senare haha men det är så värt det! Ska fortsätta att bara ta det lungt nu. Kramisar
 
 
Bjuder på en random blombild som jag inte tror jag har visat..

Lång bloggtorka

0
Här är detjust nu rena öknen.. alltså på bloggen. Har inte uppdaterat på jag vet inte hur länge. Men nu ska jag börja igen! Har som sagt haft väldigt mycket på sista tiden och har inte varit så pigg heller men nu känner jag mej mycket bättre på alla sätt och vis. I helgen blev det en tur till göteborg för att spela lag-sm och gissa vad?! Kom hem med ett sm guld!!!!! Är hur stolt som helst då det är mitt första (förhoppningsvis inte mitt sista haha..). Just nu sitter jag och gör lite saker som ska lämnas in nu i sista sekunden. Taggar dessutom med musik till onsdag då jag ska på Beyonces konsert!!! Awesome. Livet. Är. Bra. Just. Nu
 
 
Bild från skolan då vi satt ute i det fina vädret, nån vecka gammal. I brist på annat så duger det!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Slapp söndag

0
Sorry för superdålig uppdatering! Har så mycket med skola, nationella, träningar och massa annat. Så mycket pågång samtidigt så det blir inte så mycket tid över. Idag har jag iallfall bara tagit det lungt. Sprungit och gymmat, pluggat och tagit en låång söndagsdusch. Föresten vilka kollade på ESC igår? Själv så blev jag lite kär i ett par låtar (försökte ladda upp två till här nere men dom funkade inte). Brukar faktiskt inte tycka om esc så mycket men i år hade sverige gjort det riktigt bra! Ska försöka börja uppdatera bättre nu och lägga in fler bilder! Kramisar
 
L'essenziale - Marco Mengoni
 
Blev föresten helt fast i italienska nu. Vill kunna det. Låter så sjukt vackert..

Ledig

0
Åkte till skolan bara för att få reda på att min enda lektion va inställd. Kändes rätt så ovärt men ändå skönt att ha hela eftermiddagen fri nu. Dock så måste jag in till stan för att fota en fotoläxa exakt klockan 17-18. Känns inte så kul när vädret är som det är. Hungrig är jag också. Grillning skulle inte sitta fel om det var finare väder. 
 
 
Bilder från helgen. Åh vill ha..

Kvällsludd

0
Ligger i sängen nu. Ska sitta lite vid datan en stund för imorgon böjar jag 11!!! Och slutar 12!!!! underbart! Måste bara klaga lite över att de fixar hissen i våran port nu så jag kommer behöva gå i trapporna i en månad. Alltså seriöst.. Hade inte varit någon problem men när man bor på högsta vångingen och dessutom ska gå i trappan flera gånger per dag och efter jobbiga träningspass, nej tack säger jag bara. Ligger föresten och smsar med min saknade vän så det känns bra! Tränade idag också. Första gången på en vecka. Livet kanske inte är så tokigt ändå.. Nope livet är finfint! Nattisar
 
 
Alltså åhhh!!! Varför blir färgerna så fula.. Orkar inte..

Läggdags

0
Åhh gud är helt slut. Vet inte om det beror på pencillinet eller någonting annat men har varit såå trött de senaste dagarna. Idag har jag iallfall städat och fått de flesta av mina läxor i skolan gjorda. Har även varit ute och fotogrferat. Har lite inspirationstorka just nu så vet inte vad jag ska fotografera till utställningen (och det är bara en vecka kvar innan bilderna ska in). Men fick iallfall några foton som jag kan använda i värsta fall. Imorgon ska jag även börja träna igen och hoppas på att jag känner mig fit for fight. Nu blir det en dusch och sedan filmmys i sängen!
 
 
En av bilderna som togs idag. Tyckte de gjorde sig mycket bättre i svartvitt.

Grillkväll

0
Ska snart iväg för att träffa några kompisar för tjejkväll och grillning. Kameran är med så ska försöka använda den!

Maj

0
Äntligen lite uppdatering nu då! Förlår för torkan här på bloggen men har haft så mycket att göra men tävlingar och nu när sommaren verkligen är här också! Nu är jag hemma, kollar på film med mamma och tar bara slappar. Har inte varit speciellt pigg de senaste dagarna då jag äter pencillin pga en lång tids förkylning som aldrig släpper.. Dessutom är det mycket som händer den här månaden också! Två fotouppgifter, en fotoutställning, två tävlingar till Danmark och Göteborg, några inlämningsuppgifter samt nationella prov. dessutom ska jag på bröllop i slutet av maj! Ska bli himla kul faktiskt. Tänkte lägga upp lite bilder från när vi var i kungsan här om dagen. Körsbärsträden blommar ju så nu har jag ett par hundra fler rosa bilder på min dator!
 
 

Packar

0
Packar just nu. Imorgon ska jag först ha nationellt prov på morgonen och sen direkt efter bär det av till Varberg för badmintontävling hela helgen. Ska bli kul faktiskt! 
 
 
Förlåt för de dåliga mobilbilderna men hann inte ta bättre. En dålig bild på mina skor fick ni också!

Photobooth

0

1 maj

0
Idag blev det en sväng in till stan och låång stadsvandring. Började med att leta efter skor och hittade några sumersnygga som jag visar bild på sen! Efter det bestämde vi oss för att ta en fika uppe på fjällvägen om det heter så. Så vi gick från t-centralen till slussen sen till cafet. Nej nej mina fötter är inte alls trötta.. Härlig dag iallafall.
 
 
Åhh hatar att bilderna blir så fula i färgen när man laddar upp dem på bloggen.. Någon som vet vad man kan göra för att det ska bli bättre?