New years nails

0


Home sweet home

0
Gick precis upp ur sängen. Åhh va trött för vi kom hem inatt efter en lång resa.. Tänkte på att det kanske är dags med en ny header eftersom den här är lite julig. Blir kanske inte så mycket uppdatering idag för har ganska mycket som måste fixas, men sen börjar jag blogga på allvar igen!
Peace out

En liten del av alla minnen av 2012

0
 

Miss the old, happy times

2
 
Två bilder från en photoshoot för länge sen.

Saknar mina elsklingar

1
Ett colage jag har gjort. Detta är ett tidsinställt inlägg. Puss

Fuck

0

Såg precis att det verkar som att mina tidsinställda inlägg inte kom upp när jag ville.. Men jaja skit samma kan inte göra nått åt de nu.


The end of a perfect christmas

0

Hur har eran jul varit? Hoppas den har varit bra med massa god mat, fina presenter och massa underbara nya minnen. Min jul har varit underbar. Har fått massa fina julklappar och bara haft en allmänt lugn men skön jul. Funderat på om jag ska lägga upp bilder på några av mina julklappar från mobilen eller vänta tills jag kommer hem.. Hmm..


God Jul

0

Tidsinställt inlägg

2

Slutet av 2012..

0
Håll utkik efter en lite bildbomb som kommer upp i slutet av December. Lite bilder från året som varit..
Helt sjukt snart är det 2013. Har överlevt ännu ett år. Det är ett under alltså, haha. Hoppas på ett bra år, såklart. Men det blir vad man gör det till.

Ni missar väl inte?

8
 
Tradition ju. Måste man kolla på hehe.

Snart bär det av

2
Har precis fixat massa tidsinstälda inlägg för jag kommer tyvär inte ta med datan.. Kommer kanske uppdatera lite men internet är så sjukt segt där bort så det kommer inte bli mycket. Men har fixat lite olika grjejer så håll utkik. Löve

Happy feeling

1
 
Osminkad ochnyduschad. Har nästan packat klart och städat och damsugit mitt rum. 5 timmars tågresa here we come!
 
 

Glacial sea blue

2
 
Har precis fixat min naglar. Är helt kär i färgen jag har. Glittrande isblå typ. Köpte den från ÖB för typ 40 spän. Klart värt och sjukt fint blir det. Bilden gör inte färgen rättvis. Den är mycket finare i verkligheten!
 
 
 
 
 
 
 

Inspiration

5
 
 
Vet inte vart detta kommer ifrån men har börjat gilla att teckna.. Haha sånt gör ja när jag är sjuk.
Vad tycks?

Billiga julklappstips

0
 
Lite tips på vad man kan ge sin mamma, pappa, moster, farbror eller liknande. Billigt och bra :)
 

Julavslutning

5
 
Ser ut såhär idag

20.12.12

0
Är hemma nu. Äntligen jullov! Gud vad skönt. Ska fixa några inlägg till bloggen nu sen ska jag börja städa mitt rum. Det är kaaaaos och måste damsuga innan vi åker imorrn. Måste även börja packa vilket jag inte har gjort..
Stay update!

One day your dreams will be your life

9
Längtar efter lungnet. Längtar efter att inte känna någon press. Tänk att inte behöva göra någonting vettigt. Bara vara liksom. Längtar efter att få träffa bestis. Längtar efter julbaket. Julklapparna. Julmiddag. Kalle Anka. Promenader i snön. Ha tysnad runt omkring sig. Fota. Läsa. Skriva. Längtar.. Bara två dagar kvar nu Östersund.
 

No love without the smell of flowers..

3
 

Centrun

0

Ska till centrum för att köpa mat nu. Har typ inte ätit nått på hela dagen..


Sjuk

0
Har varit ganska dålig på att uppdatera dom senaste dagarna.. Men är sjuk och hängig så har inte så mycket att skriva om. Är hemma från skolan idag med en förkylning som aldrig verkar släppa. Har precis fixat chai latte och ska sätta mej i soffan och kolla på The O.C
 

Slutat för dagen

0
Har slutat nu. Hur nice som helst! Väntar bara på min kompis sen drar jag yeahooo.
Är jätteförkyld och har huvudvärk. Orkar inte när ska jag bli frisk. Jaja har inget att skirva om nu. 
 
 
Hej

Smart chey

0
Hihi mamma sa att hon önskade sig en framsida till sin almenacka. Hihi tyckte jag va rätt så grym som har fixat detta till henne i julklapp. Fördel med att gå estet linjen ;)
 

Maaat

0

Är i kungshallarna och äter good food nu <3<3


Photography

1
Ha haft graf och foto nu innan lunch. Bra start på en måndag. Dock är jag fortfarande jätteförkyld och näsan rinner heeeel tiden... Så det blir ingen träning för mej ikväll. Istället ska jag in till stan och gå på date med mina vänner. Har snart sv prov så ska sätta mej och plugga lite sådär i sista sekunden..
 
 
 
 
 
 

Sova eller?

0
Ligger i sängen och kollar på en serie nu. Har jätte ont i halsen och näsan bara rinner hela tiden. Orkar inte somna så kommer väl ligga här ett tag till..

Julklapps fix

0
Fixar lite julklappar nu. Jag och min kompis kom på bästa iden så det håller jag på och pysslar med nu! Hoppas bara det funkar kommer bli så bra isåfall! Åhh älskar att ge bort presenter, älskar att se när dom öppnas och hur glad personen blir. Något av det bästa som finns faktiskt <3 
 
 
Saknar min älsklingar så mycket <3

Donken

0

Sitter på donken och äter happy meal. Är fett sur för har börjar få jätte ont k halsen så efter julklapps shopping blir det hem och droga te..


MaTtE äR RoLiG

0
Har matte ni. Kuligt... Vi hade simning på idrotten och simmade 40 längder så MVG i ryggsim! Nöjd tjej :D Fick pengar av min kompis som hon va skyldig mej haha och hon hade tydligen råkat tvätta 50 lappen haha. Asså fett cool att den va hel och allt. Såg typ ut som en ny. Fasinerad asså!
 
 
 
 
 
 
 
MaTtE äR rOliG
 
 

En digital saga

0
Har digitalt skapande nu. Vi håller på att göra en digital saga om en plats. Det är micket roligt! Så ska ta mina bilder på jullovet och sen klippa ihop och lägga in musik till. Kommer bli asa grymt! Men har redan några bilder som jag tog förra vintern i Östersun så ni kan få ett litet smakprov :)
 
 
 
 

There is no time to leave important words unsaid

1

 
 
 
 
Inte bra det här alltså. Tycker det är så sjukt kul att redigera bilder och sitta och leka lite i PS (även fast jag inte fattar ens en fjärde del av allt men skit samma, man lär sig). Fastnar framför datan tills klockan är typ jättemycket... Men det kan inte hjälpas just nu. Orkar inte bry mej om att lägga mej tidigt, bara en vecka kvar till jullovet nu ju!
 
 

13.12.2012

1
Fikar med la familla nu. Ska förbereda lite inför redovisningen imorgon men sen ska jag nog bara sitta lite vid datan och kolla på nån serie eller nått. 
 

Lucia

2
Är äntligen hemma nu. Så skönt och ingen är hemma så ännu skönare ;) Har precis gjort mej en macka och tänkte börja redigera lite bilder nu. Börjar få sån härlig julkänsla, eller hur? Längtar så mycket till lovet.. 
Idag är det ju lucia också så ska vara hemma ikväll så ska vi typ dricka glögg och sånt. Och i skolan hade dom ett litet luciatåg men orkade inte kolla så länge. Uppdaterar mer senar hejsvejs så länge!
 
 
Japp jag gillar peacemärket

Waaaazzuppp bitches

0
Cha, bitcheees!! Sitter i soffan, ensam för tillfället.. Alla dissa mig. whaat? Det här är Kolacos hemliga kompis. Eller nej skoja bar, vi är inte vänner. Hon är en egoist, asdryg bitterfitta som inte gör annat än att gå på toa och skita hela tiden. I'm like.. bitchplease. Jag är typ snart världskändis. När jag gifter mig med Niall Horan :D 
 
Annars då, sitter och lyssnar på free fallin, ganska lame men pallainte byta låt. 
 
Och förresten så vill jag bara säga att alla ni små fm (fläskmongos) där ute som tror att ni är något.. Sluta dryga och kommentera att Kollis är snygg när hon lägger upp egopics. We know you do! 
 
Vill ni att jag ska gästbloggs oftare? Ställer gärna upp. 
 
"Inget att dölja!!" 
xoxo Thebitchyoucantbringdown :*

I want summer freedom

4
 

12.12.12

0
Som alla redan vet är det 12.12.12 idag och vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Den ända skillnaden är att folk boombar insta och fb hehe. Kom precis hem och min sv/eng lärare förstörde hela min kväll genom att ändra engelska provet till imorgon?! Jupp får sitta inne och plugga hela kvällen. Kul. Snart är det jul och har inte ens börjat köpa julklappar så har lite smått panik. Duktig tjej!
 
Såhär så det ut när vi drog till Torvalla på verksdagstiden. Muffins men Josse <3
 

Fotolektion

0
Sitter på fotolektionen nu. Vi håller på och redigera lite bilder och skriver ut lite. Det är kul! Chill lektion alltså.  
Efter har jag matte och sen lunch och pankakor! Tummen upp för det :*
 

Citat

0
Tänkte börja lägga in lite citat då och då. Vad tycks om det?
 

Fläder <3

0
Kom precis hem från träningen. Gick inte så jättebra idag men så är det ibland. Nu ska jag äta sallad som mamma har gjort till mej och så ska jag dick min älskade fläder. Får aldrig nog av den! Imorgon skulle jag igentligen haft morgonträning men alla andra ville börja senare så då hinner inte jag. Men då får jag sovmorgon vilket är skönt! Nu väntar flädern på mej puss och hej.
 
 
(Ja jag vet att overallen är snorgrön och skitful men vafan den är skön)
 

Klädtips till julafton

1
 
Har fixat lite outfits till julafton eller liknande. Alla kläder och smycken hittar ni på nelly.com 

Påväg hem

0

Sitter på bussen påväg hem. Klarade inte att vara kvar i skolan med mensverk. Även fast jag har tagit tablett hjälper de inte.. Åh orkar inte


2 advent

0
Dricker glögg och äter pepparkakor med familjen nu. Myspys!
Ska snart gå och lägga mej tror jag, skulle behöva en lång natts sömn.
Imorgon är det skola men det är bara att stå ut.. Två veckor kvar..
Önskar alla en trevlig 2:a advent!
 
 

Hellow there

0
Ska försöka börja med bloggingen på riktigt nu. Lägga upp lite bilder och såndär intressant skit :D 
Måste säga att jag mår så otroligt bra just nu. Tävlade i helgen och det gick riktigt bra! Mycket bättre än 
jag hade trott faktiskt. Älskar att ha någonting jag älskar att göra. Bäst känslan <3 
Men nu är jag hemma iallafall och tror att jag ska sätta mej och måla lite. Haha fett sugen på det asså.
Ska sätta på lite musik också. Så undrbart att hitta tillbaka till gamla låtar hehe. Har lyssnat igenom 
alla akons gamla låtar. Rekomenderas alltså! Saknar hans musik lite faktiskt..
 
 
          

Ett försök till

0
Har bestämt mej för att börja blogga igen. Sjukt taggad att de ska funka nu asså! På bra humör nu så underbart. Dessutom är det helg och bara två veckor kvar i skolan, yeah. Peace out så länge.
 

Välkommen till min nya blogg!

0

Mitt första inlägg.