13.02.24

1
Sitter och äter en god frukost nu. Idag ska jag iväg med mami för att kolla på llite nya grejer till rumet. Har dock lite svårt att bestämma mig för vad jag ska ha för tapet... Någon med tips så säg till!

Write it on the sky line

1
 
Bra låt såhär på kvällskvisten. Nu lägger jag mig i sängen och kollas på senaste avsnittet på Vampire Diaries. Perfekt!
 

Lov äntligen

0
Hej igen bloggen! Har inte bloggat på några dagar.. Haft det lite jobbigt och så men nu är det lov så allt ska nog bli bättre. Har inga stora planer för det här lovet men ska iallfall göra lite småsaker. Typ försöka hinna göra om mitt rum och sånt, vill även åka på kryssning men får se om det blir av. Ska även försöka fota MASSOR det här lovet så att bilder kommer upp! Kram så länge

Morgongym

0


...

1
Lite depp just nu. Troligtvis kommer min bebis behöva avlivas imorgon. Inte kul och jag som va på så bra humör och allt. För er som inte visste så har jag två råttor. Och ja jag är djur älskare. Åh orkar inte... Blir nog ingen mer blogging idag.. Vill inte...

Skolan

0
Sitter i skolan och pluggar matte. Så duktig altså! Och ändå så börjar jag om en halvtimme så var här tidigare. Imorse var jag hos sjukgymasten för att kolla min rygg. Har hittat snygggggggaaaaaaste skorna! Är helt kär kan visa dom senare! Puss
 

Man kan ju alltid drömma

1
 
Haha orkar inte med mig själv. Gör bar massa inlägg om att ag vill ha sommar haha. 

Thisnightdreams

0
Följ gärna min tumblr. Den är inte helt färdig än men flera bilder är iallafall uppe. Hoppas ni gillar dom.
Klicka hääär för att hitta dit!!!
 

Vill.Ha.Sommar.

0
 
Bild från tumblr. Orkar seriöst inte ha vinter mer!! Villa bara att det ska bli sommar. Känns som det är det enda jag ser fram emot just nu. Åhhh depp... 

Citat #7

1

I just want to fly away

5
 
En såndär lite halvdeppig gif. Visar lite hur jag känner just nu. Otroligt trött på denna skithåla haha.. Vill bara att det ska bli sommar, vill utomlands, vill överallt typ.. Juste och den dåliga uppdateringen idag har berott på att jag haft otroligt mycket att göra. Fick hem nya möbler igår så har fixat mitt rum men ska även måla om och så på lovet. Hoppas ni antecknar!

Passenger

6
Well you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go

Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you’re missin' home
Only know you love her when you let her go

Staring at the bottom of your glass
Hoping one day you'll make a dream last
But dreams come slow and they go so fast

You see her when you close your eyes
Maybe one day you'll understand why
Everything you touch surely dies

But you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go

Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missin' home
Only know you love her when you let her go

Staring at the ceiling in the dark
Same old empty feeling in your heart
'Cause love comes slow and it goes so fast

Well you see her when you fall asleep
But never to touch and never to keep
'Cause you loved her too much
And you dived too deep

Well you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go

Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missin' home
Only know you love her when you let her go

And you let her go

Länkbyte nr 2 för dagen..

0
Kär på ännu ett länkbyte med en superfin tjej! Besök hennes blogg nu genom att klicka häär!!
 

Älska mat..

15
 
Perfekt sådär på fredagskvällen. 

Länkbyte

5
Kör på ett länkbyte men en super söt tjej som skriver om allt mellan himmel och jord. Klicka er in på hennes blogg HÄÄÄÄÄÄÄÄR!
 

Citat #6

1

Friday

2
 
Det är fredag idag!!

Bokeh

3
Ska kanske fota min kompis i helgen och hade då också tänkt att fr första gången fota bokeh. Har inte riktigt funderat så mycket över det men det blir ju så sjukt snyggt så måste prova det. Är dock lite skeptisk för om jag kommer lyckas haha.. Men ska iallafall försöka. Övning ger färdighet!
 
 
Exempel på hur bokeh ser ut. Blir otroligt fint i vissa sammanhang! Bilden är tagen från min nya insiratinskälla tumblr..

Rihanna - Stay

11
 
 
Vacker låt, vacker video och såklart vackra Rihanna. Sjukt bra och sjukt underbart. Nu isolerar jag mej från omvärlden.. 
KÄRLEK

Love these iphone cases

0

Glad Alla Hjärtans dag!

0
 
Vill önska alla en bra alla hjärtans dag. Själv verkar det som att jag får spendera den själv.. Lite depp sådär men det gör inget, fick sluta tolv idag och imorgon slutar jag 1! Och till alla er som är lika ensamma som jag så föreslår jag att ni ägnar dagen till er familj. Dom är trots allt dom som alltid finns där för dig! 

Newlook

3

Cozy time

1
Kom precis hem. Slutade två sen så åkte jag iväg och hämtade en grej och nu sitter jag bara i soffan och kollar på tumblr med skön musik. Sen ikväll blir det träning. Perfa!
 
Passenger – Let Her Go

Länkning

4
Om ni vill ha chans att vinna en länkning så gå in på den här bloggen typ nu http://liella.blogg.se/ !!!

Inspiration tumblr

1
 
 
Bilder från tumblr.. Måste bara säga att det är beroendeframkallande, älskardet.. alltså tumblr..
 
 

Min kväll i ett långt onödigt inlägg

10
 Statistiken sjunker.. Inte så konstigt när jag inte har så mycket intressant att blogga om just nu. Kan iallafall säga att även fast jag hade en helvetes tråkig eng/sv lektion idag och så jävla ont i magen ända tills vi slutade så har min dag varit bra. Kom hem efter skolan och pluggade lite samt kollade på Supernatural, mitt nya fördrivatidenmed. Sen blev det träning som gick superbra! Imorgon har jag sovmorgon och slutar två, sen ska jag få hem mina nya älsklingar :D Nu avslutas kvällen med en instrumental version av rihannas diamonds. Fast dom kan gärna ta bort delen när hon sjunger, det är ju musiken som är bra.. Blev ett rätt så långt inlägg nu haha. Just nu längtar jag bara till sängen och lägga mig och läsa lite..
 
 

13.02.12

1
Sitter i skola och har min sista lektion för dagen . Slutar två så det är skönt! Skulle igentligen iväg efter skolan men det blev flyttat till imorgon istället så funderar på att dra och gymma.. Får se men måste hinna plugga också för har rätt så många arbeten som måste blir klara..
 
 

Kladdkaka, hallon, grädde

3
Ska sätta mig och äta kladdkaka med hallon och grädda samt kolla på Supernatural innan det är dags för läxorna.
 

Slutade 12

0
kom precis hem från skolan. Slutade 12 idag för sista lektionerna blev inställda! Gjorde min dag! :D Så vi drog till subway och åt lunch där. Nu ska jag baka kladdkaka sen blir det att säta sig och plugga för vi fick lite läxor idag. Men det gör inget är på bra humör!
 
 
Fixade mina naglar igår. Blev helfärgade den här ången för kände för det, i en grön pastelfärg. Fint blev det!

lalalala

1
 
Leker lite i photoshoshop..

13.12.10

0
Tvälade idag igen. Spelade ganska bra och vann finalen! Skönt men trodde att priset var pengar men icke sa nicke.. Blev lite besviken haha.. Nu sitter jag bara och läser lite bloggar och sånt. Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det bara att ta det lungt resten av kvällen.
 

Dessa ska bli mina

10
Skor från Dinsko. Måste nog införskaffa mig dessa eller liknande snart. Micket fina!!!!
 

Roses are red, violets are blue..

3
Sitter och funderar över min otroligt sköna skola. Sitter och pluggar och det är faktiskt ROLIGT! Så skönt att få pyssla med någonting man tycker om och inte bara ibland utan även i skolan. Känns som jag har lärt mig så mycket mer under det här halvåret än vad jag lärde mig i grundkolan. Nu lär jag mig liksom grejer som jag känner att jag kommer ha använding för. Rekomenation till er som ska börja gymasiet. Välj någoning som ni tycker är ROLIGT! Det kommer att utveckla er på många olika sätt och troligtvis ge er mer än när ni läser någonting som ni inte tycker är kul! Själv känner jag mig super nöjd med den Estetiska Linjen inriktning graf och foto!

Tävlat

1
Kom precis hem från att ha spelat match. Är super trött och ska sätta mig och plugga nu. Blir nog inte så mycket blogging idag. Ska iväg och tävla imorgon också.. Har inget att blogga om för tillfället så det blir väl kanske lite bilder från en lite photoshoot jag hade igår. Får se om jag orkar redigera lite och sånt senare. 

Citat #5

1

New Yorker

0
Fyndade dessa inne på New Yorker igår:
 

Digitalt skapande

2
Håller på att göra en video i skolan. Vi ska lägga in bilder och musik. Den borde vara klar nästa vecka så då kan jag visa den. Tre av bilderna som är med i den;
 
 

Citat #4

0

Soova

1
Åhh kommer typ somna när som helst. Är så otroligt trött så vill bara ligga kvar i soffan.. Men måste snart iväg till hallen, åhh vad jobbigt. Inte min dag idag alltså! Orkar inte fixa några bilder så det får bli webcam all in.
 

På bussen..

3

Påväg till rättegången nu. Mina kompisar sitter och snackar medans jag drunknar i musik. Skönt faktiskt eftersom jag är så trött idag, och på ganska bra humör också. Vill ut och fota när jag kommer hem. Får se om jag hinner innan det blir mörkt..


Rättegång

1
Har svenska nu men ska snart upp till centrum för att äta lunch. Senare ska vi iväg med klassen för att kolla på rättegång. Skit kul or not.. Orkar inte..
 

Alla dessa låtar..

6
Här är en musikvideo med de största låtarna från 2012. Tänker på alla minnen jag har till vissa låtar. Så sjukt mycket har hänt och det känns som om det var jättelänge sen man lyssnade på vissa låtar fast det bara var högst ett år sedan.. 
 
Bra eller dålig? Tycker själv att det var bra förutom hur dom har gjort själva "stilen" på låtarna genom videon. Hahah någon som fattar..
 
 

Citat #3

0

Smygtitt på dagens fotografering

0
Bilderna är dock inte redigerade..

Foto sidan

0
Köpte hem mig senaste numret av Fotosidan. Så de ska jag fördriva tiden med nu, samt fixa bilderna från studion. Blev massor med bilder eftersom att jag var i skolan till 5! Duktig tjej. Roligt var det också!
 
 
Lite dåliga webcam bilder på det

13.02.06

0
Har foto igen nu. Sitter och beskär bilderna från i måndags. Rätt så chill faktiskt. Senare idag ska vi kanske till studion och fota!! Kuligt!! Morgontränade på gymmet imorse och sen blir det träning ikväll också! Skönt att vara igång igen!

Top model

0
Kom precis hem från träningspass nr 2 som bestod av badmintonträning. (hehe eller kom hem för ca en timme sen men det här inlägget tog lång tid att skriva.. ) Super skönt var det och det gick micket bra idag! Så nu är jag på bra humör haha. Ska ta och äta något och sätta mig och kolla på top model sverige nu. Puuuuss
 
 

Citat #2

1

Gymmet nu

2

My healing room

2
Planerar att göra om mitt rum lite. Har fått lite nya möbler från Ikea och ska även tapetsera om. Det behövs verkligen är så otroligt trött på mitt rum! Tror att jag ska måla alla väggarna i en ljus färg utom en som ska vara tapetserad. Just nu ser mitt rum ut såhär. Ni får leva med lite dålig kvalite på bilderna!
 
Som ni ser har jag väldigt många böcker och det här är inte ens alla haha.. Men är man bokmal så är man..

Lunch

0
Lite roligt att första inlägget idag heter frukost och det andra lunch haha.. Ska iallafall äta lunch nu. Allt gick bra hos veterinären så det var skönt! Ska snart sätta mej och plugga och kolla lite på TV sen får vi se om jag hinner med gymmet en snabbis också. 
 

Frukost

2
Har prescis fixat frukost som fick bestå av en macka, yoghurt med banan och hallon och te! Yummy
 
 

Trött..

5
Första dagen i veckan är nu avklarad. Bara fyra dagar kvar i skolan nu.. Hehe eller tre för mig för kommer inte gå till skolan imorgon. Ska till veterinären mitt på dagen så kändes onödigt att åka eftersom att jag ändå börjar tio och slutar två ;) Har iallafall duschat och ätit apelsin nu efter träningen. Är på ganska dåligt humör eftersom träningen gick åt helvete.. Näe men nu ska jag gå och tröstas av mitt sällskap inatt.. kudden.. foreveralone...
 
Godnatt på er <3
 
Juste funderar på att göra ännu en kategori som heter typ träning/hälska eller något. Tränar ju rätt så mycket så skulle kunna ge lite tips, eller vad tycks?

Dagens citat

4
Har precis lärt mej en ny effekt i photoshop. Lite coolt sådära.. Kommer nog bli många liknande bilder framöver ;)
 

Beyonce till Sverige!!

0
Har precis fått veta att Beyonce kommer till Sverige i slutet av maj. Åhh är så glad bara måste gå på hennes consert! Så sjukt duktig kvinna alltså!!!
 

12.01.04

1
Sitter i skolan och har foto! Väntar på att batteriet ska laddas sen ska vi ut och fota några uppgifter. Idag är det måndag och jag är sjukt trött. Funderar starkt på att stanna hemma imorgon för att sova.. Några bilder från lektionen kanske kommer upp senare!
 
 
 
Såå snygga alltså!
 

13.01.03

0
 
 
 
 
 

I'm back!

0
Nu är jag tillbaka efter en bloggpause! Har hållit på med designen vilket tog lite längre tid än jag trodde för det är ju så himla svårt! Nu ska iallafall den här bloggen bli bra! Kommer nog göra det till en fotoblogg med massa bilder och annan småskit! 
 
Vad tycker ni om designen föresten? Själv blev jag supernöjd men den är inte helt klar än..