Nytt

0
Beställde hem dessa från laroudet och fick hem dom igår. Synd bara att den vita var lite för stor..
 

Good life

0
Fin fin låt!  Summerfeelings here we go.
 
OneRepublic – Good Life

En dag blir din verklighet min dröm

0


La kock

1
Idag stog jag för middagen här hemma. Fösta gången jag lagar riktig middag på flera månader haha. Men det blev riktigt lyckat! Parmesan och citron kyckling med staketpotatis och sallad. Gjorde även chokladdoppade jordgubbar som vi sitter och äter nu. Får riktig sommarkänsla och längtar bara ännu mer till sommaren nu, om det ens är möjligt. Ser fram emot den här sommaren sååå mycket!
 

Senaste inköpen

0
 
 
En maxiklänning från hm. Ska ha den på ett bröllop jag ska på lite längre fram men passar även perfekt till sommaren!
 
 
Shoprts från bikbok
 
 
Och nagellack. Har länge suktat efter en neonblå färg så denna blir perfekt!

13.04.25

0
Tjääänis pääänis. Idag är det superfint väder och även fast jag inte är frisk än och även fast jag hade ett helvetes långt nationella idag så är jag på bra humör. Har shoppat och spenderat eftermiddagen med kompisar. Fick med mig mycket fint idag! En klänning till ett bröllop jag ska på, ett par shorts för 150 spänn då de va 50% rabatt på allt på bikbok, skal till min mobil och nagellack. Visar bilder på kläderna senare :)
 
 
 
Två bilder från dagen samt mitt nya mobilskydd. Blev dock inte så nöjd med det..
 
 

Mot skolan

0
Ska snart gå till bussen men innan så hinner jag lägga upp bilder på min väska. Vad tycks?
 

Sjuk

0
Sorry för d¨lig uppdatering just nu. Har haft supermycket att göra med träningar kompisar och nationella och så har jag dessutom blivit sjuk på det. Ska snart gå och lägga mig så att jag orkar upp till skolan imorgon. Har nationella (igen) så måste till skolan... Fick hem min väska igår så ska visa bild på den imorgon. Är typ kär i den haha! Dessutom bestämde vi datum till vår fotoutställning som vi ska ha. Mer info kommer! Pussar och kramar från sjuklingen.
 
 

Milen

0
 Japp! Sprang en mil idag. Egentligen skulle vi bara springa 6 km och var helt otaggad på de men 6 km blev tillslut en mil. Så otroligt skönt att veta att man kan och taggad till tusen. Den här veckan startade
genast mycket bättre!

13.04.22

0
Idag är det måndag och jag vill bara gräva ner mig. Är riktigt trött och skolan var riktigt jobbig att ta sig igenom. Ska byta om nu sen ut och springa men sen efter kan jag iallfall vila några timmar innan kvällsträningen. Imorgon är det nationella också.. Den här veckan kommer bli trög...
 

Halvt död

0
Ska snart gå och lägga mig. Sitter i soffan halvt död efter att ha spederat två långa dagar i en badmintonhall i Uppsala. Roligt har det vrit iallafall och kom hem med ett silver! Är sjukt nöjd på nått konstigt sätt eftersom att jag typ aldrig spelat så dåligt i singel som jag gjorde i helgen men är ändå glad, typ. Hehe..
Imorgon är det skola och är väl lite lagom taggad på det.. Orkar inte men thats life. Ska börja göra mig redo för min dejt med sängen. Har längtat efter den!
 
 
Nyduschad, trött, glad. 

Channing Tatum

0
Hahahahhaha så jävla klockren! Lööööve
 

Akustiken

0
 
 

Kvällstankar

0
Åhh tänk att få ligga på en äng i en säng helt ute i ingenstans med någon man tycker väldigt mycket om. Bara få kolla på solnedgången och känna hur det aldrig blir mörkt. Inte behöva tänka på någonting som man inte vill tänka på. Bara skita i allt och alla och bara försvinna för en stund. Gud vad underbart. 
Sånna här tankar kommer upp när man är trött och hänger på tumblr. Längtar tills jag kan ta mig vart jag vill..
 

Amerikanska pannkakor med jordgubbar

0
Gjorde Amerikanska pannkakor med jordgubbar när jag kom hem. Super gott eftersom att jag var så hungrig också! Sitter nu och pluggar till nationella. Ska iväg till träningen om en timme fast orkar igentligen inte.. 
 

Eminem

0
Lately I've been hard to reach
I've been too long on my own
Everybody has their private world
Where they can be alone

To feel your pain, you feel mine. 
Go inside each others minds. 
Just to see what we'd find. 
Look at shit through each others eyes
 
Lately I've been hard to reach. 
I've been too long on my own. 
Everybody has their private world. 
Where they can be alone. 
 
Are you calling me?
Are you trying to get through?
Are you reaching out for me?
I'm reaching out for you



Kvällsmusik

0
Nu hoppar man in i duschen efter en lång dag. Trött som satan men ändå glad. Bra det!
Önskarallaenskönlångnattssämnochhoppasattdomflestaharsovmorhonimorgon.
 
 
OneRepublic – Secrets
OneRepublic – Apologize
 
 
Två bra låtar med One Republic. Kommer aldrig tröttna på den Apologize alltså.. <3 löööve

I will not let anything take away what's in front of me

0
Hej alla mina fina, eller nått... Alltid så svårt att börja inlägg, kan liksom inte börja med typ "Hej alla bloggläsare".. Jaja förlåt för lite dålig uppdatering idag men så blir det ibland. Idag har jag haft ganska mycket att göra. Först ett matteprv som jag inte har en aning om hur det gick, sen sprang jag på dirren efter skolan. Nu har jag precis påbörjat mitt tal till nationella nu på tosrdag. Så har ganska mycket att göra nu. Måste även gå till träningen typ nu haha och har inte ens bytt om.. Jaja puss på er snart får jag förhoppningsvis lite tid över till massa braiga inlägg. Puss
 

Årets första vårtecken

1
Gick ju ut för att fota idag och gud så fint väder det var. Soligt och varmt som det inte varit på ett bra tag nu. Dessutom så fanns vårtecken överallt! Så underbart nu när vintern verkligen är förbi, på riktigt! Bättre tider är påväg folket :D Jaja har iallfall varit och sprungit på kvällen vilket känns bra och har hunnit plugga matte också så provet borde väl gå hyfsat. Dock så kommer jag och sannolikhet inte så bra överens.. 
 
 
Det blev massor med fina vårbilder. Känner att jag börjar få kläm på det nu.

13.04.14

0
Hej alla söndagspigga människor. Eller inte. Alla människor med söndagsångest kanske passar bättre. Är på ovanligt bra humör idag med tanke på att det är just söndag. Har redan hunnit ta en lång och mysig frukost och hunnit plugga matte till provet imorgon. Snart ska jag ut och fota lite sen ikväll blir det sprigning. Myspys
 
 
Såhär såg min frukost ut. Naturell yoghurt med Start musli, pumpafrön, tranbär och honung. För ett lite nyttigare alternativ ta vanlig musli eller hemgjord musli och skippa honungen. Man kan även ta lite fryta hallon eller annat samt banan! Gott och nyttigt!

Bad day

0
Påväg till skolan nu. Är riktigt jävla trött och dessutom ska vi på museeum... orkar inte.

Jag.Är.Så.Trött.Idag.

0
Idag är en såndär riktigt jobbig dag då man bara vill gräva ner sig i sängen hela dagen..
 

13.04.10

0
Har precis ätit middag och beställer nu hem lite kläder. Idag efter skolan så avklarade jag årets första springpass utomhus. Riktigt awesome känns det nu! Det svåra är att ta sig ut men sen efteråt känns det jäkligt bra :) Senare ikväll blir det även badmintonträning! 
 
 
Som vanligt blir mobilbilden sne. Vet inte hur jag ska fixa och orkar inte det heller..

Bakgrunden

0
 
Provade min bakgrund idag och tänkte att jag samtidigt kan visa upp min snygga ring som jag hade idag. Fråga inte vart den kommer ifrån för jag kommer inte ihåg haha. Köpte den för ett tag sen.
Och här ser ni hur den ser ut.

Backpack

0
Sitter i skolan och kollar på väskor nu. Har hittad världens snyggaste ryggsäck (den längst till vänster!!!!) som jag bara måste beställa när jag kommer hem. Tipsar er om att kika in här om ni gillade väskorna ---> Asos 
 

Fått hem ny bakgrund

1
Har precis fått hem min fotobakgrund som jag beställde :DD Glad tjej alltså! Ska på träning om någon timme så får se om jag orkar fota den innan men annars visar jag bild senare!!!

7ö-l.i,kughf //malin

0
Sitter i skolan nu och luffar utanför mattesalen. Har bara matte lektionen kvar sen slutar jag. Hade igentligen kunnat ta sovmorgon imorse men min dumma lärare sa inte till oss att lektionen va inställd så fuck him :( Jaja här får ni några tråkiga photobooth bilder så länge. Puuusss
 
 
Tyvärr ville inte Malin vara med på bild..

If you don't know where you're going, any road will get you there

0

Everything you can imagine is real

0
 
Har suttit och pysslat med det här nu på kvällen. Första gången jag gör någonting sånt här så blev fatiskt riktigt nöjd!

Söndag

0
Idag är det söndag men jag deppar inte ihop för det! HAr mycket trevligt som ska hända idag så får bara hoppas att tiden räcker till. Försövrigt så sitter jag och tar det lite lungt på tumblr innan jag måste börja fixa mig. Har även fått lite inspiration till att testa en ny grej som ska fotas senare! Om nu har lust att kika in på min tumblr så hittar ni den här ---> thisnightdreams.tumblr.com Hoppas ni alla får en trevlig söndag!
 

Bananpankaka

5
Tog en morgongymning imorse och efteråt gjorde jag bananpankaka precis som alla andra haha. Det var faktiskt ganska gott! Vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig men det blir perfekt mellamål efter träning. Satte mig och åt på balkongen i det fina vädret. Så skönt att värmen börjar komma!
 

These ways are hard to find, happiness is hard to find.

0
 
 

Hmm kanske är lite hungrig..

0
Sitter och försöker få lite inspiration till olika frukostar nu. Hatar frukost för är alltid stressad på morgonen och kommer aldrig på någon bra frukost. Alla andra lägger ut massa bilder på sina goda och nyttiga frukostar och det enda ja kommer på är liksom macka med skinka.. typ.. Dessutom är jag så lat också. Näe men ska iallafall testa bananpankaka någon dag. Mina kopisar gillar tydligen de så ska också prova det.
 

Sleepyday

0
Sitter här i soffan just nu och gör ingenting. Hade tänkt ta promenad idaf igen men så blev det inte. Är otroligt trött så ska nog bara vara hemma idag och inte göra ett skit... Hoppas inte jag börjar bli sjuk bara.. 

Tjejkväll

0
Hade bestämt med tjejerna att vi skulle ha tjejkväll hos en kompis så så blev det. Vi fixade mat och kollade på skräckfilm. Riktigt mysigt faktiskt! Nu är jag nära matkoma med all tacos och godis jag stoppade i mig. Imorgon går vi tillbaka till nyttigheterna. Mycket grönt och frukt! Imorgon är morgonträning sen få vi se vad som händer senare. Har igentligen inget speciellt planerat under lovet men ibland är det skönt det också! Nu blir det ännu mer filmmys i sängen.. behöver någonting roligt att titta på efter skräckfilmerna, hah... 
 

Every time I close my eyes, it's like a dark paradise

0

Promenix

0
Nu ska jag ut på en promenad i det fina vårvädret. Kameran är med och lurarna är i öronen!
 

Byter design

0
Som ni ser har jag bytt design men är inte helt klar än så bloggen kanske ser lite konstig ut.. eller inte..

The scariest thing is to get lost in yourself

0
 
 
 Wiz Khalifa ft. Akon - Let it go
 

Äntligen hemma

0
Nu var man hemma igen. Idag är jag trött efter en hel dag med båtresa och bilsittande igår. Hade inget wifi i Danmark så kunde inte uppdatera men nu ska det bli bättre igen. Skönt att komma hem och veta att man har lov. Aja ville bara visa att jag lever.