Danmark

0
Hemma från träningen nu och ska duscha sen ska jag börja packa. Glömde ju berätta att jag har Loooov nu! Ska nämligen till Danmark imorgon för att spela badminton. Kommer inte ta med datan så kommer bara mobilblogga där borta. Kommer ta med kameran så bilder kommer när jag kommer hem vilket är på söndag. 
Pöössss på er så länge!

New shoes

0

13.03.26

0
Hade muntliga i engelska nationella idag. Gick väl helt ok faktiskt. Kunde gått värre haha.. Nu kollar jag på finalen av top moden sverige och äter våfflor dp jag inte fick några igår. Vem hejar ni på? Ingen har spoilat för mej så vet inte vem som vinner än men hoppas på Josefin!!

13.03.24

0
Kom precis hem oc ska nu äta mitt stora supersaftiga äpple.. Kanske kolla på en film nu sen plugga och sen ikväll blir det träning ofc! Hade en helt ok dag i skolan idag också.
 
 
Haha såklart är morgonrocken på!

Black and white

0
 
 

Självporträtt

1
Tog ännu fler självporträtt idag då jag inte blev nöjd med dom första. Blev supernöjd nu men nu är det svåra att välja vilka två jag ska ta hahha..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dansuppvisning

0
Ska iväg för att kolla på lillbrorsans dansuppvisning nu. Sen efter glir det kanske gymmet! 
Ha en superdupermysig söndag alla!
 

Citat #9

0

Lördag

0
Idag är det lördag och jag är hemma. Har varit ute för ännu en photoshoot och nu sitter jag och pluggar. Har några grejer som måste vara klara till tisdag så ska försöka få klart dom idag istället för imorgon. För övrigt så hade jag en rolig fredagskväll då en kompis firades. Tog kort på min frukost/lunch som såg väldigt fin ut. Amerikanska pakakor!
 

Photoshoot

0
Hade en photoshoot med mig själv efter skolan. Ska ju ta två självporträtt till esteten. Ni får en liten sneakpeak på resultatet:
 

 

Svenska..

0
Sitter på svenskan nu och förbereder inför svenska nationella. Vi ska hålla typ en presentatione eller liknande..
 
 

Citat #8

0

Fly and never look back

0
Idag när vi kom in i fotosalen så var det där en liten fågel som hittat in i värmen. Supersöt och svår att fånga haha. Men tillslut fick dom tag på den för att sedan släppa ut den. Undrar lite hur den kom in bra..
 
 
 

Good music

0
 
Ghetto gospel - 2Pac
 
When I'm gone - Wiz Khalifa
 
Heart attack - Trey Songz
 
Bra inspirations musik när man ska planera lite inför ett projekt i estetisk komunikation. Löööve
 
 

Skolan nu

0

Bra musik på kvällskvisten

0
 
 
 

Inspiration

0
 

Black and white pattern skirt

1
Fick med mig en superfin kjol hem idag. Har kollat länge på den men inte provat men sen idag så gjorde jag det och då var jag bara tvungen att köpa den! Love it! Vill bara att det ska bli sommar så jag kan använda den.
 

Ledig resten av dagen

0
Sitter i hemvisten nu och har precis slutat för dagen. Så otroligt skönt så det är inte sant! Precis vad jag behövde :D Morgongymmade imorse och har avklarat ett prov så nu är det bara att vila resten av dagen. Ska en sväng till centrum sen ska jag heeem. 
 
Tog ännu en snöbild imorse. Även fast jag gärna vill att det ska bli vår är det jäkligt fint!
 
Fick god frukost av mamma imorse.
 

Trött som satan

3
Idag är det måndag. Jag är trött. Riktigt jävla trött. Jag vill sova...
Japp lite deppig sådär på måndagseftermiddagen. Sitter bara i soffan och tar det lungt just nu. Ikväll är det sen träning vilket känns sådär då jag hellre hade viljat sova men sånt är livet. Snöade ju så fint när jag kom hem idag så tog lite spontant några bilder.
 
 

Grattis!!

2
Idag fyller min vän år. Grattis så jättemycket. Har inte känt dig så länge men är så glad att jag lärt känna dig! Hoppas du får världens bästa födelsdag hihihohohhaha! <3 <3 <3 <3 <3 
 

Smått och gott

0

13.03.17

0
Dålig uppdatering idag, jag vet. Men har tävlat hela dagen och kom hem för en timme sen. Sitter nu bara och vilar vilket behövs. Ska senare lägga upp alla bilder från helgen och så ville jag bara säga att den nya designen är på g nu också!
 
 
En repost från i somras. Skulle inte tacka nej till en spontanresa tillbaka igen alltså..

13.03.16

0
Har tagit mig en lång frukost och håller nu på att organisera dagen haha. Hade tänkt åka och köpa lite dekorationer och smått och gott som behövs till mitt rum men det hinner jag inte nu. Ikväll blir det date med några kompisar. Sen iväll kommer pappa hem från Afrika. Har saknar honom så ska bli micket roligt att träffa honom! Lägger upp bilder senare idag!

Hemma nu

0
Har haft en underbar kväll med bästa sällskapet. Roligt att få träffa gammalt folk igen. Nu blir det nog läggdags sen imorgon ska jag ta en lååång välförtjänt sovmorgon! Imorgon kommer kanske bilder upp. Hoppas ni får en bra kväll/natt.. Puss

Digitalt skapande

2
Det här gör vi på digitalt skapande. Så himla roligt och visst blev det snyggt! 
 

Rosa randigt

0
Sitter i min mysig morgonrock som jag totally lööööv! Kollar lite på TV och tare allmänt lungt. Planerar även lite för morgondagen då vi ska träffas några från min gamla klass. Ska bli så roligt att få träffa alla igen! Snart ska jag även sätta mig och börja på den nya designen. Har en liten plan för hur den ska se ut..

Nytt i garderoben

0

To cool for school eller..

1
 
 
 
 
 
 
 
 

Frukost

3
 

Kan inte bestämma mig..

5
Har kollat ett tag på klänningar nu. Är nämligen bjuden på bröllop heh fast det är ganska lång tid kvar men vill ändå beställa hem snart. Funderar på någon av dom här nedan. Vilken tycker ni passar bäst och är finast?
 
 
 

13.03.13

0
Började dagen med morgongym. Sedan i skolan började vi planera våran fotoutställning som vi ska ha. Ska bli så himla roligt alltså!! Är sjukt taggad!! Sen efetr skolan blev det en fika i galerian med trevligt folk. Sen ikväll blir det badmintonträning som vanligt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stan

0

Är inne i stan och fikar med mina bästa tjejer. Idag har jag med mig systemkameran så idag kommer bilder upp!


Fynd

0
Köpte dessa i farsta idag. Gick på en hundra lapp. Trevligt! Köpte även en tröja men har inte hunnit ta kort på den. Kanske visar den imorgon istället. Förövrigt så ska jag in till stan för en fika med mina kära vänner imorgon efter skolan. Mys
 

13.03.12

0
Kom precis hem och ska snart äta innan jag går iväg till träningen. Träffade några kompisar som jag inte träffat på länge så det var roligt! Fick föresten hem en tröja och smycken idag, kan visa bild senare :) Är rätt så trött så ska försöka gå och lägga mig tidigt. Ser verkligen fram emot att få lägga mig i sängen, skull vara så skönt att få sova ut ordentligt.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu haha. Hörs senare 
 
 
Tumblr finns alltid till hands när det är brist på bilder..

Fineart

0
I höstas gjorde vi lite fineart på foton. Tyckte att det var superkul. För övrigt så har jag engelska just nu. Snart har jag lunch sen graf sen slutar jag! Super skönt att sluta tidigt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KomPåEnGrejSådärInnanLäggdags

0
Hehe kom på att jag troligtvis kommer börja på en ny design snart.. hehe men lugn denhär gången ska jag blogga SAMTIDIGT som jag gör den.. och så ska det inte ta en månad nu heller.. Kommer bli asagrymt!

You belong with me..

0
 
 
Avslutar kvällen med denna låt. Underbart skön på något sätt.. Har hunnit träna, duscha, plugga och äta så det är rätt så najs. Imorgon har jag sovmorgon och efter skolan blir det lite shopping. Haha länge sen faktiskt, kan behöva lite nytt nu.. Natti

Hmm vad kan detta vara..

0
 
Såg att färgerna blev missfägade när jag laddade upp på bloggen... skitsammaorkarintebrymejjobbigabloggjävel...

Måndag

0
Japp. Måndag idag och livet fortsätter till det normala. Den här veckan ska betå av mycket träning och träffa min kära koompisaar. Just nu sitter jag i skolan och har engelska men kollar på en video som vi hade i läxa till son. Idag är jag på bra humör! Fint väder ute och allt flyter på. Helgen var rolig och kul att få träffa lite kompisar och sånt men kom tyvärr inte hem med någon medalj..  Fast är ändå nöjd så det är bra!
Update you later !
 
 
Några standart photobooth bilder! Awesome

Dålig uppdatering..

0
Återigen suger uppdateringen. Har varit sjuk och just nu har jag jättemycket att göra. Jag har mycket i skolan och imorgon åker jag till Trollhättan för att spela sm vilket inte känns så roligt då jag varit sjuk. Dessutom har en av mina bästavänner kommit och hälsat på i Sverige. Hon har flyttat utomlands och har inte sett henne på åtta hela månader så nästa vecka är fullbokad åt henne. Ska försöka ta mig igenom helgen så possitivt som möjligt och sedan komma hem och vara nöjd med resultatet! Haha lättare sagt än gjort.. Nej ska klara det här! Inga negativa tankar! Hejdå
 

Porträtt

1
Igår åkte jag och min familj till några vi kände. Dom bjöd oss på jättegod middag! Tog många foton på deras små barn som är supergulliga! Här får ni ett smakprov!
 
 
 
 
Dock var jusförhållanderna inte så bra så bilderna blev lite mörka och inte så superskarpa. Orkar föresten inte vrida bilderna.. 

13.03.03

0
Sista dagen på lovet nu och känner att jag har tid att börja blogga igen. Har haft fullt upp de senaste dagarna med att ordna mitt rum. Har målat om och idag ska jag fixa det sista och möblera och fixa det sista. Nu ska jag bara en snabbis till gymmet sen fortsätter jag när jag är tillbaka. Föresten har jag skaffat ännu en till tumblr med mina kompisar som ni hittar HÄÄÄR. Kika gärna in på den!